Online Spelletjesavond (za 10 april)

Waalstappers Nijmegen Online Spelletjesavond (za 10 april)

Van 10 april 19:30 tot 10 april 22:30

Bij Online

Organisator: Irma Knuist

Categorie├źn: Ontspanning & creativiteit


Doe gezellig mee aan de online spelletjesavond met andere Waalstappers. We gebruiken Zoom en Boardgamearena.

Wat gaan we doen?
Waalstappers Nijmegen Online Spelletjesavond (za 10 april)
We gaan online spelletjes spelen. We communiceren in Zoom en spelen de spelletjes met elkaar via boardgamearena in de internetbrowser. Ben je nog niet bekend met Boardgamearena of Zoom dan helpen we je op weg, zodat je gewoon mee kunt doen. We kiezen samen de spelletjes die we gaan spelen. Boardgamearena heeft hele duidelijke instructiefilmpjes, dus ervaring is niet vereist!

Waar?

Online vanuit je eigen huis, tuin of waar je ook maar bent op dat moment.

Overige Informatie:
Het makkelijkste gebruik je zoom op een computer of laptop met camera en microfoon.
Meld je van te voren aan als deelnemer hier op de site (knop deelnemen bovenaan), dan weten wij wie we toe moeten laten in Zoom.
Om Zoom te kunnen gebruiken hoef je in principe geen programma te installeren en heb je geen account nodig. Vraag over het gebruik van Zoom of hulp nodig met Zoom? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Op de starttijd van de activiteit klik je op onderstaande blauwe knop en een nieuw window opent. Klik dan 'Open URL:zoom launcher' of 'zoom meeting openen'.
Vul vervolgens je naam in, ga akkoord met de voorwaarden en gebruik van camera, microfoon en computer audio.
Wacht op de organisator om je toe te laten tot de bijeenkomst.
Je camera en microfoon zijn uitgeschakeld als je de vergadering binnenkomt. Je kunt deze zelf inschakelen. Zo bepaal je zelf of je gehoord en/of gezien wilt worden. Als je het niet prettig vind gezien te worden hoef je dus niet je camera aan te zetten.