Wandelen met twee: Waallopers

Van 24 februari 00:00 tot 21 maart 00:00
Organisator: Commissie Activiteiten
Categorieën: Actief & Sport
Wil je graag samen met een andere Waalstapper wandelen dan kun je je hier aanmelden. Je kunt dan toegevoegd worden aan een appgroep of een oproepje mailen voor een wandeling.
Gedurende de periode van aangescherpte maatregelen kunnen we helaas geen activiteiten aanbieden waarbij leden samenkomen in groepjes. Wel kan er nog met twee gewandeld worden. Hiervoor kun je worden toegevoegd aan de Waallopers appgroep of via de mail een oproepje doen. 

Hoe werkt het?
  1. Meld je aan als deelnemer voor deze activiteit of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (Ben je nog geen lid van Waalstappers, meld je dan eerst aan als lid dat kan hier en is de eerste 6 maanden gratis)
  2. Je onvangt een mail met informatie over de appgroep. 
  3. Plaats je oproepje in de groep of reageer op een oproepje en maak samen een afspraak om gezellig met zijn tweeën te wandelen.
  4. Maak je geen gebruik van whattsapp? Geen probleem, je kunt dan je oproepje mailen en wij plaatsen hem voor je. Ook houden wij je via de mail op de hoogte.

Heb je nog vragen?

Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Contact met Waalstappers?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijving Waalstappers
KvK: 7 5 3 5 3 0 5 9

© 2020 Waalstappers  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy reglement

Netnog websites