Avondlockdown Quiz: Lord of the Rings (en The Hobbit) van Upbeatles

Van 17 januari 20:00 tot 17 januari 22:30
Bij Online
Weet je alles over The Lord of the Rings en The Hobbit, heb je de boeken al 10 keer gelezen en de films al 100 keer gezien? Doe dan mee met team Waalstappers aan de Upbeatles Avondlockdown quiz: Lord of the Rings (en The Hobbit)
 Maar ook als je niet zo'n groot fan bent, maar gezellig mee wilt doen kun je je natuurlijk aanmelden. We spelen online door naar de livestream te kijken en ondertussen in Zoom te overleggen over de antwoorden.

Vanwege de Avondlockdown die zondag 28 november 2021 is ingegaan,zijn er onder de noemer Avondlockdown Quiz enkele extra online quizzen. Met op maandag 17 januari opnieuw een quiz over de The Lord of the Rings (en The Hobbit) filmtrilogie.
De livestream start rond 20 uur, om half 9 beginnen de vragen. Alle informatie vind je op http://www.upbeatles.nl/livequiz.

Voor wie?
Alle leden

Waar?
Online vanuit je eigen huis, tuin of waar je ook maar bent op dat moment.

Wat kost het?

Deelname aan de online pubquiz is gratis. Je kunt wel een donatie doen, meer informatie hierover volgt tijdens de pubquiz.

Waar?
Online vanuit je eigen huis, tuin of waar je ook maar bent op dat moment.

Overige Informatie:
Het makkelijkste gebruik je zoom op een computer of laptop met camera en microfoon. Meld je van te voren aan als deelnemer hier op de site (knop deelnemen bovenaan), dan weten wij wie we toe moeten laten in Zoom.
Om Zoom te kunnen gebruiken hoef je in principe geen programma te installeren en heb je geen account nodig. Vraag over het gebruik van Zoom of hulp nodig met Zoom? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Op de starttijd van de activiteit klik je op onderstaande blauwe knop en een nieuw window opent. Klik dan 'Open URL:zoom launcher' of 'zoom meeting openen'.
Vul vervolgens je naam in, ga akkoord met de voorwaarden en gebruik van camera, microfoon en computer audio.
Wacht op de organisator om je toe te laten tot de bijeenkomst.
Je camera en microfoon zijn uitgeschakeld als je de vergadering binnenkomt. Je kunt deze zelf inschakelen. Zo bepaal je zelf of je gehoord en/of gezien wilt worden. Als je het niet prettig vind gezien te worden hoef je dus niet je camera aan te zetten.

Contact

Contact met Waalstappers?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijving Waalstappers
KvK: 7 5 3 5 3 0 5 9

© 2021 Waalstappers  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy reglement

Netnog websites