Kennismakingswandeling

Van 29 januari 14:00 tot 29 januari 17:00
Wil je alles weten over Waalstappers en kennismaken met anderen? Doe dan mee aan onze kennismakingswandeling. Iedereen is welkom ook niet leden die interesse hebben!
Je loopt in een groepje van maximaal 4 personen een route van ongeveer 4 km door Heijendaal en Brakkenstein. Onderweg leer je elkaar kennen, krijg je allerlei informatie over Waalstappers en koffie/thee met wat lekkers en kun je natuurlijk ook al je vragen stellen. De groepjes starten met tussenpozen, elk groepje krijgt dus een andere starttijd, deze ligt tussen 14 en 15 uur en ontvang je een dag van te voren.  
 
Voor wie?
Deze wandeling is voor iedereen die geinteresseerd is in Waalstappers. Je hoeft dus niet eerst lid te worden. Van te voren aanmelden is verplicht. Ben je nog geen lid dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Leden kunnen zich aanmelden via de website.

Overige informatie:
Het startpunt van de wandeling is naast het Erasmusgebouw.
Deze activteit is onder voorbehoud. Bij bijvoorbeeld een slechte weersvoorspelling gaat de wandeling niet door. Deelnemers ontvangen vrijdagavond de laatste informatie.

Contact

Contact met Waalstappers?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijving Waalstappers
KvK: 7 5 3 5 3 0 5 9

© 2021 Waalstappers  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy reglement

Netnog websites