Waalstapper ontmoetdag: wandelen

Van 25 april 11:00 tot 25 april 15:00
Organisator: Commissie Activiteiten
Categorieën: Actief & Sport
Om elkaar beter te leren kennen hebben we iets leuks bedacht! Op zondag 25 april is er een Waalstapper ontmoetdag. Eerst kun je een wandeling maken met leuke foto opdrachten onderweg. Daarna kun je meedoen aan de zoom borrel en kennismaking. Het leukste is als je aan beide meedoet, maar wil je maar aan eentje meedoen dan ben je ook van harte welkom! Hier kun je je aanmelden voor het wandelen. Voor de online borrel en kennismaken hier.

We organiseren een wandeling van ongeveer 5 km, met foto opdrachten onderweg. Iedereen die zich inschrijft, koppelen we door middel van loting aan iemand anders. We wandelen in tweetallen of, als het dan weer mag, in wat grotere groepjes. We geven ieder groepje een andere starttijd zodat we ons aan de maatregelen kunnen houden. Zaterdag 24 april krijg je van ons de route, foto-opdrachten, starttijd en mailadres van diegene aan wie je gekoppeld bent gemaild. We geven je een starttijd tussen 11 en 12, maar je bent vrij om met je wandelgenootje zelf iets anders af te spreken. 

Voor wie?
Alle leden

Overige informatie:
Er zijn kosten aan deze activiteit gebonden, alleen de kosten die je eventueel zelf maakt voor bijvoorbeeld een drankje. 
Aanmelden kan tot zaterdagmiddag 24 april 13 uur. Daarna zullen we iedereen die zich heeft aangemeld verdelen en mailen.

Contact

Contact met Waalstappers?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijving Waalstappers
KvK: 7 5 3 5 3 0 5 9

© 2021 Waalstappers  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy reglement

Netnog websites