Waalstapper ontmoetdag: Online borrel en kennismaken

Van 25 april 15:30 tot 25 april 17:30
Bij Online
Organisator: Commissie Activiteiten
Categorieën: Uitgaan & Dansen
Om elkaar beter te leren kennen hebben we iets leuks bedacht! Op zondag 25 april is er een Waalstapper ontmoetdag. Eerst kun je een wandeling maken met leuke foto opdrachten onderweg. Daarna kun je meedoen aan de zoom borrel en kennismaking. Het leukste is als je aan beide meedoet, maar wil je maar aan eentje meedoen dan ben je ook van harte welkom! Hier kun je je aanmelden voor de zoom borrel en kennismaking. Voor de wandelactiviteit klik hier.

Aan het eind van de middag om 15:30 uur is er een Zoom-borrel en kennismaking. Hierin zullen we eerst de foto’s die we hebben gekregen aan de hand van de opdrachten laten zien. Daarna is er gelegenheid om kennis te maken met de anderen in kleine groepjes. Hiervoor geven we jullie een aantal leuke luchtige vragen mee en kun je eventueel ook een spelletje spelen samen. Tussendoor zullen we een paar keer wisselen zodat je met meerdere mensen kennis kunt maken.

Voor wie?

Alle leden

Waar?
Online vanuit je eigen huis, tuin of waar je ook maar bent op dat moment.

Overige Informatie:
Het makkelijkste gebruik je zoom op een computer of laptop met camera en microfoon. Meld je van te voren aan als deelnemer hier op de site (knop deelnemen bovenaan), dan weten wij wie we toe moeten laten in Zoom.
Om Zoom te kunnen gebruiken hoef je in principe geen programma te installeren en heb je geen account nodig. Vraag over het gebruik van Zoom of hulp nodig met Zoom? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Op de starttijd van de activiteit klik je op onderstaande blauwe knop en een nieuw window opent. Klik dan 'Open URL:zoom launcher' of 'zoom meeting openen'.
Vul vervolgens je naam in, ga akkoord met de voorwaarden en gebruik van camera, microfoon en computer audio.
Wacht op de organisator om je toe te laten tot de bijeenkomst.
Je camera en microfoon zijn uitgeschakeld als je de vergadering binnenkomt. Je kunt deze zelf inschakelen. Zo bepaal je zelf of je gehoord en/of gezien wilt worden. Als je het niet prettig vind gezien te worden hoef je dus niet je camera aan te zetten.

Contact

Contact met Waalstappers?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijving Waalstappers
KvK: 7 5 3 5 3 0 5 9

© 2021 Waalstappers  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy reglement

Netnog websites