Nimma Connect ontmoetdag: wandelen

Van 10 april 11:00 tot 10 april 15:00
Organisator: Saskia van Ooijen
Categorieën: Nimma Connect
Het lijkt ons leuk als we elkaar wat beter zouden leren kennen! Daarom is er op 10 april een Nimma Connect ontmoet dag, met 2 leuke activiteiten: een wandeling en een online kennismaking. Hier kun je je aanmelden voor de wandeling.

Het lijkt ons leuk als we elkaar wat beter zouden leren kennen en daarom hebben we voor 10 april iets leuks bedacht: een Nimma Connect ontmoet dag, met 2 activiteiten. Eerst kun je een wandeling maken met leuke foto opdrachten onderweg. Daarna kun je meedoen aan de zoom borrel en kennismaking. Het leukste is als je aan beide meedoet, maar wil je maar aan eentje meedoen dan ben je ook van harte welkom! Hier kun je je inschrijven voor de wandelactiviteit. Voor de zoom borrel en kennismaking klik hier.

We organiseren een wandeling van ongeveer 5 km, met foto opdrachten onderweg. Iedereen die zich inschrijft, koppelen we door middel van loting aan iemand anders. We wandelen in tweetallen of, als het dan weer mag, in wat grotere groepjes. We starten bij Doornroosje en geven ieder groepje een andere starttijd zodat we ons aan de maatregelen kunnen houden. Vrijdag 9 april krijg je van ons de route, foto-opdrachten, starttijd en mailadres van diegene aan wie je gekoppeld bent gemaild. We geven je een starttijd tussen 11 en 12, maar je bent vrij om met je wandelgenootje zelf iets anders af te spreken. 

Voor wie?
Alle leden t/m 40 jaar

Overige informatie:
Er zijn geen kosten aan deze activiteit gebonden, alleen de kosten die je eventueel zelf maakt voor bijvoorbeeld een drankje. 
Aanmelden kan tot vrijdagmiddag 9 april 15 uur. Daarna zullen we iedereen die zich heeft aangemeld verdelen en mailen.
Waalstappers Nijmegen Nimma Connect ontmoetdag: wandelen

Contact

Contact met Waalstappers?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijving Waalstappers
KvK: 7 5 3 5 3 0 5 9

© 2021 Waalstappers  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy reglement

Netnog websites