Kennismakingsbijeenkomst

Van 17 april 19:30 tot 17 april 21:00
Bij Online
Organisator: Karin Rheiter
Categorieën: Uitgaan & Dansen
Ben je nieuw bij Waalstappers of heb je nog nooit of niet zo vaak meegedaan? Doe dan mee aan onze kennismakingsbijeenkomst! Hierin maak je kennis met Waalstappers en leden.

Waalstappers Nijmegen KennismakingsbijeenkomstTijdens de bijeenkomst wordt ontvangen door Karin of Marieke en zullen we een korte instructie geven over Waalstappers en website. Maar vooral is er veel tijd om elkaar te leren kennen in persoonlijke gesprekjes. Hiervoor delen we de deelnemers meerdere keren op in kleine groepjes van 2 a 3 personen en krijg je een leuke opdracht mee.

Wanneer?
Deze bijeenkomst is op zaterdag 17 april om 19.30 in Zoom. Meld je aan van te voren zodat we weten hoeveel leden er aanwezig zijn. Ben je nieuw met Zoom en heb je hier vragen over, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kennismakingsbijeenkomst of informatiebijeenkomst is maandelijks de eerste zaterdag of zondagv an de maand. Op dit moment is de bijeenkomst online. Zodra er weer mogelijkheden zijn om samen te komen dan houden we de bijeenkomst live.

Waar?
Online vanuit je eigen huis, tuin of waar je ook maar bent op dat moment.

Overige Informatie:
Het makkelijkste gebruik je zoom op een computer of laptop met camera en microfoon. Meld je van te voren aan als deelnemer hier op de site (knop deelnemen bovenaan), dan weten wij wie we toe moeten laten in Zoom.
Om Zoom te kunnen gebruiken hoef je in principe geen programma te installeren en heb je geen account nodig. Vraag over het gebruik van Zoom of hulp nodig met Zoom? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Op de starttijd van de activiteit klik je op onderstaande blauwe knop en een nieuw window opent. Klik dan 'Open URL:zoom launcher' of 'zoom meeting openen'.
Vul vervolgens je naam in, ga akkoord met de voorwaarden en gebruik van camera, microfoon en computer audio.
Wacht op de organisator om je toe te laten tot de bijeenkomst.
Je camera en microfoon zijn uitgeschakeld als je de vergadering binnenkomt. Je kunt deze zelf inschakelen. Zo bepaal je zelf of je gehoord en/of gezien wilt worden. Als je het niet prettig vind gezien te worden hoef je dus niet je camera aan te zetten.

Contact

Contact met Waalstappers?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijving Waalstappers
KvK: 7 5 3 5 3 0 5 9

© 2021 Waalstappers  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy reglement

Netnog websites