Informatiebijeenkomst

Van 07 maart 15:00 tot 07 maart 17:00
Bij Online
Organisator: Commissie Activiteiten
Categorie├źn: Uitgaan & Dansen
Kennismaken met Waalstappers? Doe mee aan deze informatiebijeenkomst! Iedereen is welkom ook niet leden die interesse hebben.

Waalstappers Nijmegen InformatiebijeenkomstTijdens de bijeenkomst zullen Marieke en Karin informatie geven over Waalstappers en wat we doen. Daarna zullen we een korte instructie geven over het gebruik van de website. Tussendoor hebben we een paar leuke opdrachtjes ingebouwd die gemakkelijk meegedaan kunnen worden voor diegene die dat leuk vinden. Aan het eind is er een mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met elkaar. Hiervoor delen we de deelnemers op in kleine groepjes van 2 a 3 personen en krijg je een leuke opdracht mee. Tussendoor en aan het eind is er ook genoeg ruimte om al je vragen te stellen.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is voor iedereen die geinteresseerd is in Waalstappers. Je hoeft dus niet eerst lid te worden. Ben je nog geen lid dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Leden kunnen zich aanmelden via de website. 

Wanneer?
Deze bijeenkomst is op zondagmiddag 7 maart om 15 uur in Zoom. Meld je aan van te voren zodat we weten hoeveel leden er aanwezig zijn. Ben je nieuw met Zoom en heb je hier vragen over, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kennismakingsbijeenkomst of informatiebijeenkomst is maandelijks in het eerste weekend van de maand zaterdagavond of zondagmiddag. Op dit moment is de bijeenkomst online. Zodra er weer mogelijkheden zijn om samen te komen dan houden we de bijeenkomst live.

Waar?
Online vanuit je eigen huis, tuin of waar je ook maar bent op dat moment.

Overige Informatie:
Het makkelijkste gebruik je zoom op een computer of laptop met camera en microfoon. Meld je van te voren aan als deelnemer hier op de site (knop deelnemen bovenaan), dan weten wij wie we toe moeten laten in Zoom.
Om Zoom te kunnen gebruiken hoef je in principe geen programma te installeren en heb je geen account nodig. Vraag over het gebruik van Zoom of hulp nodig met Zoom? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Op de starttijd van de activiteit klik je op onderstaande blauwe knop en een nieuw window opent. Klik dan 'Open URL:zoom launcher' of 'zoom meeting openen'.
Vul vervolgens je naam in, ga akkoord met de voorwaarden en gebruik van camera, microfoon en computer audio.
Wacht op de organisator om je toe te laten tot de bijeenkomst.
Je camera en microfoon zijn uitgeschakeld als je de vergadering binnenkomt. Je kunt deze zelf inschakelen. Zo bepaal je zelf of je gehoord en/of gezien wilt worden. Als je het niet prettig vind gezien te worden hoef je dus niet je camera aan te zetten.

Contact

Contact met Waalstappers?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijving Waalstappers
KvK: 7 5 3 5 3 0 5 9

┬ę 2020 Waalstappers  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy reglement

Netnog websites