Wandeling: 1e etappe van de Walk of Wisdom

Van 24 april 10:30 tot 24 april 17:00
We lopen de 1e etappe van de Walk of Wisdom: van de St Stevenskerk naar Beek. Daar pakken we de bus terug naar Nijmegen. Wil je een kortere route lopen, dan is het mogelijk om in Ooij de bus terug te pakken. Dat is ongeveer halerwege de 1e etappe. 
We kiezen voor een rustig looptempo en nemen regelmatig een pauze (ochtendpauze, lunchpauze en middagpauze). Tijdens de wandeling lassen we stiltemomenten in. 

De Walk of Wisdom is een pelgrimsroute van ongeveer 140 kilometer rondom Nijmegen. Start en eindpunt zijn bij de St. Stevenskerk. We lopen deze route in etappes. Wil je meer weten over deze tocht? Omroep Gelderland heeft een serie gemaakt, waarbij een presentator de route loopt met bekende Gelderlanders. Het gesprek gaat over wijsheid. Hierbij de link naar de eerste aflevering.

Plan is dat we de route in 10 etappes gaan lopen. 
Er is ook een facebookgroep Walk of Wisdom, met enthousiaste verhalen van wandelaars. 

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze wandeling. Je kunt natuurlijk wel de organisatie van de Walk of Wisdom steunen door formeel in te schrijven.  Je krijgt dan o.a. het routeboekje en de veter om ringetjes aan te bevestigingen. Meer info daarover is te vinden op de website.  De kosten voor inschrijving zijn 30,50 euro. Daarmee steun je de organisatie om deze mooie route in stand te houden. 

Loop je met ons mee?

Contact

Contact met Waalstappers?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijving Waalstappers
KvK: 7 5 3 5 3 0 5 9

© 2022 Waalstappers  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacy reglement